Ambachtelijke, vers gebrande koffie zoals het hoort

Een heerlijke kop geurende koffie is voor veel mensen telkens weer een traktatie. Wij van De Ouwe Smidte op Terschelling presenteren u graag elke dag de beste koffie. Als absolute specialist weten wij exact de juiste koffie voor u te selecteren. Kom gerust binnenlopen en raak in vervoering door de lekkerste aroma’s van vers gebrande koffiebonen. Want zeg nou zelf, er gaat toch niets boven de smaak en geur van vers gemaakte koffie? 

De Ouwe Smidte heeft door de jaren heen een schat aan kennis en ervaring opgebouwd als het gaat om koffie. Deze passen wij daarom met zorg en aandacht toe op het zelf ambachtelijk branden van zorgvuldig uitgekozen koffiebonen. Uiteraard bieden wij u een breed palet aan exotische varianten van koffiebonen. Karakter, complexiteit en/of anderzijds subtiliteit zijn hierbij belangrijke kwalificaties bij het bepalen van een door ons geschikt bevonden type koffieboon.  

per pagina
  • Woeste Branding (espressoblend)
    Woeste Branding (espressoblend)

    Een donkergebrande smaakvolle melange van koffie uit Guatemala en Sumatra. Deze koffie biedt een heerlijk aroma welke doet denken aan zoet pijptabak en de smaak heeft donkere & zoete tonen en een lichte frisse nadronk.

    € 5,95
per pagina
© 2015 - 2022 De Ouwe Smidte | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel