Thee

Pure theesoorten bieden een ruim smaakpalet voor iedereen

De Ouwe Smidte is al jaren gespecialiseerd in het samenstellen van heerlijke thee melanges, met invloeden vanuit de hele wereld. Echter behoren authentieke Terschellinger thee melanges, die bestaan uit de intense smaak van de Terschellinger cranberry, ook tot ons uitgebreide aanbod. Dit gegeven maakt dat onze thee melanges u niet alleen meenemen naar innerlijke oorden van rust en gelukzaligheid, maar ze zijn ook gezond en helend.

De Bessen van Terschelling, het Mysterie van Midsland, Het Geheim van de Boschplaat, 't Groene Strand etc.. Het is slechts een greep uit de vele Terschellinger thee melanges die De Ouwe Smidte voor u heeft samengesteld met zorg, aandacht en kennis. Daarnaast hebben wij nog vele varianten van thee uit exotische landen. Uiteraard met zorg geselecteerd en voorzien van eigen toevoegingen.    

 

Selecteren, melangeren en aromatiseren

De herkomst en locatie van de theevelden, het klimaat, de plukwijze en het oogstseizoen zijn allemaal  essentieel voor de smaak van verschillende theesoorten. Hoe thee wordt vervaardigd, bepaalt uiteindelijk of een theesoort zwart, groen of zelfs wit zal zijn. Heel anders dan koffie, wordt thee hoofdzakelijk in het land van oorsprong verwerkt en als gereed product verscheept.

De thee die De Ouwe Smidte geselecteerd heeft ondergaat nog een extra bewerking door ons. Hierdoor creëren wij geheel nieuwe en eigen soorten melanges met nieuwe smaken. Uiteindelijk wordt de thee gearomatiseerd door het toevoegen van aroma’s, verschillende kruiden, bloemen en specerijen.

Graag nodigen wij liefhebbers van thee uit om uw eigen favoriete soort melange uit te zoeken in onze winkel, gelegen aan de Oosterburen straat 37 op Midsland Terschelling. U kunt natuurlijk ook rustig op uw gemak de thee bestellen uit ons uitgebreide online aanbod van verrukkelijke thee melanges.

© 2015 - 2024 De Ouwe Smidte | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel