Huisgebrande koffie

Ambachtelijke, vers gebrande koffie zoals het hoort

Een heerlijke kop geurende koffie is voor veel mensen telkens weer een traktatie. Wij van De Ouwe Smidte op Terschelling presenteren u graag elke dag de beste koffie. Als absolute specialist weten wij exact de juiste koffie voor u te selecteren. Kom gerust binnenlopen en raak in vervoering door de lekkerste aroma’s van vers gebrande koffiebonen. Want zeg nou zelf, er gaat toch niets boven de smaak en geur van vers gemaakte koffie? 

De Ouwe Smidte heeft door de jaren heen een schat aan kennis en ervaring opgebouwd als het gaat om koffie. Deze passen wij daarom met zorg en aandacht toe op het zelf ambachtelijk branden van zorgvuldig uitgekozen koffiebonen. Uiteraard bieden wij u een breed palet aan exotische varianten van koffiebonen. Karakter, complexiteit en/of anderzijds subtiliteit zijn hierbij belangrijke kwalificaties bij het bepalen van een door ons geschikt bevonden type koffieboon.  

 

De ene koffieboon is de andere niet..

Iedere koffieboon heeft een geheel eigen en uniek brandprofiel. De Ouwe Smidte brandt elke soort koffie dus weer anders, echter altijd langzaam en in kleine hoeveelheden. Wij brengen enkel het allerbeste uit diverse koffiebonen naar boven.

Waar goede koffie is, voelt u zich thuis. Kortom, u bent als liefhebber en gewaardeerde gast van harte welkom bij onze gezellige en authentieke locatie, gelegen aan de Oosterburen straat 37 op Midsland Terschelling.   

 

© 2015 - 2024 De Ouwe Smidte | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel