Chocolade

Bonbons in alle vormen, soorten en maten bij De Ouwe Smidte

Niet te versmaden bonbons zijn bij De Ouwe Smidte in overvloed aanwezig, en zowel online te bestellen als in ons sfeervolle pand aan de Oosterburen straat 37 op Midsland Terschelling. Een doos vol lekkere chocolade bonbons als uitstekende begeleiding bij uw kopje koffie of thee. Heerlijk toch?

Ons uitgebreide assortiment bonbons bestaat uit pure, witte en melkchocolade en uiteraard in alle vormen, soorten en maten. Vullingen bestaande uit; smeuïge chocolademousse, koffielikeuren, marsepein, romige slagroom, praline, karamel enz.. Bij de Ouwe Smidte liggen alle bonbons voor u te lonken en uitsluitend gemaakt van kwaliteitsingrediënten.

 

(H)eerlijke chocolade

Onze bonbons bestaan daarnaast uit eerlijke chocolade, met cacao dat afkomstig is van de cacaoplantage van Biolands in Tanzania . Deze cacao uit Tanzania is erg bijzonder omdat het fermentatieproces van de bonen nauwlettend gecontroleerd wordt en daardoor het allerbeste uit de boon naar boven komt. Het gaat om een 100% natuurlijk proces dat voor cacaobonen van topkwaliteit zorgt. Uniek aan deze duurzame cacaobonen, is de bijzonder intense smaak. Deze techniek is ontwikkeld door Barry Callebaut, wereldreferentie in cacao en chocolade. Het Biolands project begeleidt lokale cacaoboeren om duurzame en hoogkwalitatieve cacao te kweken. Ze krijgen opleiding in de cacaoteelt, ze krijgen materiaal ter beschikking gesteld en worden begeleid gedurende het hele proces. Ook op sociaal vlak wordt er hulp geboden: 21.000 boeren hebben toegang tot medische zorg en onderwijs.

Kom dus gerust eens binnenlopen in ons knusse winkelpand en laat u in de watten leggen. Stel uw eigen prachtig verpakte bonbons naar keuze zelf samen en laat u hierbij adviseren door onze vakkundige medewerkers. Natuurlijk kunt u net zo goed alvast uw bestelling met smakelijke bonbons online in onze webshop plaatsen.

Voor uw specifieke wensen staan wij iedere dag klaar.

© 2015 - 2024 De Ouwe Smidte | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel