Oolong thee

Oolong thee is thee gemaakt van de bladeren van de Camellia sinensis. Land van herkomst, de manier van plukken, het klimaat en plukseizoen zijn van invloed op de smaak van de thee. De Ouwe Smidte biedt een groot assortiment aan zwarte theesoorten. Je kunt bij ons thee bestellen uit diverse landen, waaronder China, India en Japan, en zowel biologische als niet-biologische theevarianten.

 

Je bent van harte welkom in onze winkel op de Oosterburen 37 in Midsland. Al onze theesoorten kun je zien, ruiken of gun jezelf de tijd om in onze schenkerij één van onze meer dan 100 soorten thee te proeven. Wij adviseren je graag om ook jouw favoriete thee te vinden.

 

 • Milky Oolong
  Milky Oolong

  Op een complexe manier geproduceerde Oolong thee die door de behandeling met melkwaterdamp zijn karakteristieke zacht melkachtige smaak verkrijgt.

  Ingredienten: oolong thee, aroma (lactose).

  Inhoud: ca. 50 gram

  € 8,85
 • Oolong Tie Kuan Yin
  Oolong Tie Kuan Yin

  Een thee van absolute wereldklasse, voor de echte liefhebber. De onvervangbare oolong verkrijgt zijn karakter door de speciale verwerking van de door met de hand gerolde theebladeren welke daarna in pannen worden geroosterd om de…

  € 12,90
 • Oranjebloesem Oolong
  Oranjebloesem Oolong

  Een zachte, half gefermenteerde thee met sinaasappel smaak.

  Ingrediënten: china oolong, sinaasappelbloesem, natuurlijk aroma.

  Inhoud: ca. 100 gram

  € 5,95
 • Diamond Oolong
  Diamond Oolong

  Deze visueel prachtige Oolong wordt afgerond door een subtiele, elegante en natuurlijke fruitsmaak.

  Ingrediënten: zwarte thee, natuurlijk aroma, goudsbloembloesem, korenbloembloesem.

  Inhoud: ca. 75 gram

  € 5,95
 • Wuyi Lao Cong Shui Xian
  Wuyi Lao Cong Shui Xian

  Shui Xian is de meest traditionele en meest geplante thee cultivar in Wuyi. Voor deze thee kunnen we slechts één woord gebruiken om zijn speciale kwaliteitskarakter te beschrijven ... zoet. De zoetheid is een pure en duidelijk…

  € 19,50
© 2015 - 2024 De Ouwe Smidte | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel